Mondzorg 't Berghse Land

Vanaf maart 2018 is de mondhygiënistenpraktijk gevestigd aan de Molenpoortstraat 2 A te 's-Heerenberg.

De praktijk heeft twee behandelkamers. U heeft geen verwijzing van uw tandarts meer nodig,

want sinds mei 2006 is de mondhygiënist direct toegankelijk .

Vanaf 3 januari 2024 start onze tweede praktijklocatie aan de Monseigneur Nolensstraat 10 te Silvolde.

De tweede praktijklocatie kent slechts één behandelkamer en geen balie. Het maken van afspraken en overig telefonisch contact verloopt via de balie van

onze hoofd praktijklocatie in 's-Heerenberg. Telefoonnummer:  (0314) 647404


Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch is de praktijk maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 17.00 bereikbaar voor het maken van afspraken op telefoonnummer:

 (0314) 647404 

Buiten deze uren kunt u altijd het antwoordapparaat inspreken met vermelding van uw naam en telefoonnummer.


Betaling

Wij hebben onze debiteurenadministratie uitbesteed aan Anders Medical Factoring. Dat betekent dat zij namens ons facturen versturen en innen. 
De declaratie die zij via ons ontvangen wordt door hen direct ingediend bij uw zorgverzekeraar.
U ontvangt dus alleen een factuur van Anders Medical Factoring als uw zorgverzekeraar
de kosten voor uw behandeling niet (volledig) vergoedt.
Anders Medical Factoring verstuurt de facturen het liefst per e-mail. Dat is beter voor het milieu en brengt minder kosten met zich mee.  Omdat het om zorg gerelateerde gegevens van u gaat, zijn de facturen extra beveiligd. Anders Medical Factoring stelt u voorafgaand aan het downloaden van de factuur een aantal controle vragen en stuurt een toegangscode per SMS. Vandaar dat we zowel een e-mailadres als mobiel telefoonnummer van u nodig hebben om de facturatie vlekkeloos te laten verlopen.
Naar aanleiding van het bovenstaande vragen wij uw aandacht voor het volgende:
    • U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van uw juiste (e-mail)adresgegevens en mobiel telefoonnummer. Geef eventuele wijzigingen dan ook          z.s.m. aan ons door.
    • De eerste factuur van "mijn Andersnota" kan in uw spambox terecht komen. Check daarom de dagen na uw behandeling ook daar of u een factuur van hen              heeft ontvangen.
    • We adviseren u het e-mailadres service@mijnandersnota.nl op te slaan in uw adresboek. Zo zorgt u dat berichten van onze factoringpartner in uw reguliere            inbox terecht komen.
    • Indien u geen toegangscode per SMS ontvangt, dan beschikken wij hoogst waarschijnlijk niet over uw meest recente mobiel telefoonnummer.
    • U regelt al uw factuurzaken eenvoudig via www.mijnAndersnota.nl of stuur een e-mail naar service@mijnandersnota.nl   Liever persoonlijk contact? Het serviceteam van Anders Medical Factoring staat u op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur graag te woord via 085-7606262.
 Indien U de factuur toch liever per post wilt ontvangen, geeft U dit dan z.s.m. aan de balie medewerksters van de praktijk door. Zij voeren uw wens in het systeem in. Voor verdere informatie download hier de betalingsvoorwaarden van Anders Medical Factoring.


Afmelden voor een afspraak

Uw afspraak bij de mondhygiënist wordt vaker ver in het vooruit gepland. Het kan altijd gebeuren dat het consult wat u heeft afgesproken, als de datum nadert , uiteindelijk toch niet goed uitkomt, om welke reden dan ook. Daarom proberen wij, als team Mondzorg 't Berghse Land een week voor uw definitieve afspraak u een herinnering per mail te sturen. U heeft dan nog voldoende ruimte om zonder problemen uw afspraak bijtijds te cancelen dan wel te verplaatsen. Het alsnog niet nakomen van een afspraak zonder (tijdige; 24 uur voor aanvang van de afspraak) afmelding wordt in rekening gebracht wegens gemaakte onkosten tegen een tarief van €30 per gepland consult. U kunt zich hierbij niet beroepen op het niet hebben ontvangen van de herinnering. Het sturen van de herinnering is slechts een service van onze zijde naar aanleiding van een eerder door u zelf gemaakte afspraak, dan wel aan onze balie, dan wel telefonisch met onze baliemedewerkster.